tiistai 16. huhtikuuta 2013

Tsaun kisat ja pääsiäisen vietossa

Päivitykset laahaa taas, mutta eipä näissä viime aikojen tapahtumissa niin paljoa ole kerrottavaa kun varsinkin agikisojen hylkyputki on meneillään.

Pitkäperjantaina siis ajelin tsaukkilan saharalle. Hallissa on siis heikkapohja ja sen kyllä huomaa ihan kaikesta kotiin lähtiessä kun kaikki paikat on hiekkaa täynnä. No Masteri tuntuu tuosta pohjasta tykkäävän, joten sehän on tärkeintä. Olin ilmottautunut kolmelle agilityradalle ja jätin hyppärin väliin ettei olis turhaan liian rankkaa kun hyppäriluva jo löytyy. Olis kyllä riittänyt virtaa sillekin, varsinkin kun agiradat jäi varsin lyhyeksi kontaktien takia. Suunnitelmassa pysyttiin ja kyllä adrenaliini virtas, mutta kannoin koiran ulos jokaiselta radalta heti läpijuoksun jälkeen.

B- ja D-rata olivat Minna Räsäsen tuomaroimia ja ihan mukavia kaikinpuolin, joskaan ei mitään helppoja. Molemmilla radoilla rata katkesi ensimmäisenä kontaktiesteenä olleelle A:lle ja näitä edels myös yksi turha esteen ohimeno molemmilla radoilla. A-rata oli näiden välissä ja se oli Asko Jokisen rata. Rata oli haastava, mutta kivalla tavalla sisältäen välistävedon ja mm. vastakäännöksen putkeen ja het alussa oli tiukka paikka jossa piti jaakottaa. Tiukat paikat onnistu hienosti, mutta kepeille tultiin pitkältä matkalta putkesta ja keppien ympärillä oli muita esteitä, jolloin masteri juos koko keppien pituudelta ohi ties minne. Sain sen kuitenkin takas ennen kun ehti keppien välistä mennä. A:lla oli loistava kontakti ja hyvin odotti vapautusta. Päästiin kolmanneks viimeselle puomille vitosella, mutta siinä se sit päätti juosta kontaktin läpi. Tää vähän harmitti, varsinkin kun medeissä ei tullu yhtään tulosta ja voitto olis ollu helppo jos tääkin kontakti olis sujunu.

No kohti uusia ratoja vaan ja uskon, että tää taktiikka vielä toimii ja aion sen nyt viedä loppuun asti, vaikka hylkyputki voi olla aika nolo..toisaalta mitä väliä sillä on jos päästään haluttuun lopputulokseen :)

Pääsiäinen vietettiin tosiaan jämsässä ja osittain myös koskenpäällä mökkeilemässä oikein komeassa keväkelissä. Masteri tais nähdä ekaa kertaa elämässään moottorikelkkoja ja siitähän se riemu repes kun se lähti kolme kertaa sellaisen perään. Pieni saalisvietti ilmeisesti meni päälle, koska korvat katos täysin ja ihan hapoille asti se niitä jahtas ja kerran jopa takas tullessa oksens kaaressa kun niin hapotti :P Kuskit mahto olla ihmeissään kun yks jahtaa ihan kaisapäisenä takana. A:lla vähän kuvia hiihtoretkiltä jäältä














Toisena päivänä käytiin vähän pidempänä hiihtäen ja mulla oli masteri narussa vetovyössä ja hurjaa vauhtia mentiinkin sit ees taas. Mentiin aina pariin kertaan sama matka edes takasin kun muulla porukalla ei vetoapua ollu.





Kivaa oli ja masteri oli ainakin väsyny parin päivän rallattelun jälkeen. Hyvin se kuitenkin kaikesta palautui, joten kunto on kyllä kohdillaan :)

Maanantain alkeiskurssi jäi väliin ja niin myös omat treenit kun kotiin tultiin vasta illalla. 





Ei kommentteja:

Lähetä kommentti