keskiviikko 3. huhtikuuta 2013

Buzzador ja treenaaminen ilman koiraa

Joku ehkä jo huomaskin blogin alalaidasta buzzador-merkin. Lainaus buzzador-sivulta:

"Buzzadorina sinulla on mahdollisuus päästä kokeilemaan ja kertomaan, mitä pidät erilaisista tuotteista ja palveluista. Kun pääset kokeilemaan tuotteita ja palveluita sinun tarvitsee vain kertoa niistä ystävillesi, joko kasvotusten tai sosiaalisen median välityksellä sekä raportoida kokemuksesi tämän jälkeen meille. "

Olen siis myös buzzador ja näin mulla on mahdollisuus päästä testailemaan erilaisia tuotteita ja kampanjasta riippuen kirjoitan niistä blogista tai jaan näytepakkauksia kavereille. Olin joskus aiemminkin buzzadorina siskon kutsumana, mutta sillon en päässyt yhteenkään kampanjaan mukaan. Nyt kuitenkin pääsin ensin testaamaan uutta Oral B-Pro Expert hammastahnaa ja nyt pääsin maxin-sport blogikampanjaan testaamaan MAXIM-tuotteita!

Me on viime syksystä asti käyty agilityporukalla fysiikkatreeneissä, joita on vetänyt ensin pariskunta, joista toinen on pelannut jääkiekkoa ja toinen jalkapalloa. Nykyään meillä on myös vetäjänä jalkapallon harrastaja. Tästä innostuneena ollaan parin kaverin ja varsinkin Kaisan kanssa käyty myös toisen kerran viikossa treenaamassa ja muutenkin on tullut lisättyä liikuntaa reippaasti ja juoksulenkeillä tulee käytyä myös. Kiloja on tippunut matkan varrella noin 8 ja kunto on parantunut ihan huimasti. Nyt menee jo 10 km juosten kun vielä viime kesänä teki tiukkaa juosta se cooperin 12 minuuttia :D Ja kaiken tämän ensisijainen tarkotus on parantaa omaa liikkumista agilityradalla ja onhan sekin jo parantunut.

Maxim-tuotteisiin kuuluu ennen treeniä käytettäviä juomia/patukoita, treenin aikana juotavaa juomaa ja palautukseen tarkoitettuja patukoita/juomia. Odotan innolla, että paketti saapuu postiin ja pääsen näitä testaamaan, koska usein ennen rankkoja treenejä on vaikea keksiä sopivaa syömistä kun mahaan alkaa heti joko pistämään tai sitten tuntuu ettei energia riitä. Samoin palautuminen on ollut aika heikkoa ja jalat onkin melkosen tukossa yleensä intervallitreenien ja spurttien takia.

Muita kuulumisia kerron myöhemmin. Takana on Topin treenit, tsaun kisat ja muuta mukavaa. Sen verran voin paljastaa, että kontakteja treenataan edelleen ja tsaun kisoissa joka radalla tultiin kantokyydillä maaliin :P

Ai niin jos joku innostu tuosta buzzadorina olemisesta niin laittakaa kommenttia niin voin laittaa teille kutsua tulemaan :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti