torstai 4. huhtikuuta 2013

Treenit 28.3 ja muita kuulumisia

Maanantaina oltiin käyty taas ennen alkeiskurssia itekseen treenaamassa, mutta tuolloin masteri päätti ettei niin vaan luovutakaan lelusta ja tästä piti sitten taistella. Lähinnä ehdin treenata kontakteja. Edellinen torstai oltiin omatoimisesti treenaamassa ja sillon thetiin kaikennäkösiä eri ohjauskuvioita ja vähän keppikulmia. Putkijarrua myös yritin, mutta eihän siitä mitään tullut. Seuraavan ryhmän kouluttajalta Anjalta sain kuitenkin hyviä vinkkejä ja tähän voisikin ottaa uuden sanan "jarru" käyttöön ja käännöksiä molempiin suuntiin putkesta täytyy treenata, koska nyt masteri kääntyi paremmin oikealle.

Maananataina otin myös vähän kuvia masterista ja Luumusta:


Kaverusten leikit oli tosin hieman vaisuja tuona päivänä, mutta ihan kivoja kuvia kuitenkin sain vaikka ihan peruspokkarilla kuvialinkin.

Torstain treenit veti Topi ja rata oli oikein kiva ja sisäls mun kompastuskiviä, eli tiukkoja käännöksiä :D


treeni 28.3
3: pieni kyykkäys, mutta ei jaakotusta, koska muuten käänsi turhan jyrkästi kepeille.
5-9: Keinulla jouduin kerran huomauttamaan kun ei malttanut pysähtyä. Putkelle huolellinen ohjaus ja meni joka kerta oikein. Putken jälkeen heti koiran huomio ja pyöritys puomille.
10-11: Tätä hiottiin jonkun aikaa, koska päällejuoksussa masteri hyppäs aina liian pitkälle ja ajautui mun selän taa. Parhaiten toimi kun vähän jarrutin koiraa ja "niistin" sen hypyn yli ja sit heti lähdin kohti A:ta. A:n kontakti oli vaikee koska ite menin 12 hypyn taakse ja masteri ei aina malttanut pysyä kun en luottanut siihen. Nappasin syliin ja hetken päästä uusiks niin alko sujuun. Thetiin tätä tauoilla itekseenkin.
13-15: Ensin tein takaaleikkauksen putkeen, mutta Topi ehdotti persjättöä 14 jälkeen, jotta olisin ajoissa 16 hypyllä. Persjättö toimi hienosti kun vaan liikuin rohkeasti.
17-21: Näillä kepeillä Masteri meni pari kertaa ohi enkä tiedä miks ja niillä piti myös tehdä persjättö puolessa välissä, jotta seuraava hyppy sujui ja tätä saatiinkin sitten tahkota hetken. Masterilla on varmat kepit, mutta nyt se alkoi ennakoimaan ja tuli muutaman kerran liian aikasin pois kepeiltä. Saatiin onnistumaan kun käännyin persjättöön heti kun masteri meni sisään kepeille. Tätä täytyy ehdottomasti treenata!! Ollaan tehty persjättöä niin että oon reilusti jo keppien edessä, mutta tää oli ihan uutta.

22: Ensin tein niisto-persjätön, mutta huomattiin ettei se oo tarpeen kun en ehdi 23 hypylle jarruttamaan.Tähän kokeiltiin eri juttuja mm. koiran lähetystä hypylle kaukaa, mutta parhaiten onnistu kun lähetin masterin 22.hypylle takaakiertoon ja käännyin heti persjättöön ja juoksin 23.hypyn ponnistuspaikalle tekemään kyykkäyksen, eli jarrutin ja hienosti masteri sit kääntykin.
24-26: Kepeille juoksin van reilusti ja tää meni joka kerta hyvin. Keppien jälkeen oli haastava kohta, kun joka suunnassa oli ansaesteitä ja seuraavalle hypylle pitkä matka. Masterin tuntien päädyttiin tekemään valssi ja heti perään persjättö joka toimikin hyvin. Tähän olis voinu tehdä myös valssin ja vippauksen, mutta ehdin hyvin tehdä persjätön, jolloin sain paremman jarrutuksen 26.hypylle, jolloin tuli hyvä tie myös putkeen.

Tpsi hyvä mieli jäi näistä treeneistä, joskin kontakteilla tuli virheitä, jotka kaikki kyllä huomioin. Toisaalta hyvä, että vire nousee treeneissäkin, mutta olis hyvä ollu saada niille enemmän onnistumisia. Puomi meni kyllä joka kerta hienosti.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti