tiistai 5. maaliskuuta 2013

Kisat ATT 27.1

Niin tosiaan 27.1.2013 oltiin kisoissa ATT:llä. Meille oli tarjolla kolme starttia Anne Saviojan tuomaroimana, joista yksi hyppis ja kaksi agirataa.

Ensimmäinen rata näytti tältä:

http://files.kotisivukone.com/possulandia.tarinoi.fi/Kisaradat2013/20130125-26ATT/20130127-agi1a-att.gif

Alussa oli heti vaikea kohta, jossa piti tehdä ihmisnuoli kohti pituutta, mutta se sujui meiltä hyvin. A:lla masteri ei ottanut kontaktia kunnolla vaan juoksi läpi, mutta en reagoinu tähän :O 6. hypyltä piti kääntää valssilla ja seiskalle ja huitaisin kädellä just väärään kohtaan ja rima tuli alas. No kepit meni vielä hyvin, mutta sit lähti lapasesta ja mm. masteri sinkos suoraan 9. hypyn ohi putkeen ja kielsi vielä 11.hypyllekin, mikä oli aika outoa. Puomiltakin loikittiin ja nyt tajusin jopa sen korjata ja odotuttaa reilusti ja sit maaliin..aika paska maku jäi suuhun tästä radasta kun koira tuntu jotenkin kummalta ohitellessaan esteitä.

A-rata videollaB-rata näytti sit tältä:

http://files.kotisivukone.com/possulandia.tarinoi.fi/Kisaradat2013/20130125-26ATT/20130127-agi1b-att.gif

Nyt jopa puomilla kohtuullinen kontakti, vaikkakin liian nopeesti itse huidoin koiraa putkeen kun olisin voinu odottaa ihan rauhassa. 6.hypylle tuli harmillinen ohitus, jonka olis voinu välttää kun olisin vähän vstakädellä vetäny koiraa. No loppu hienosti maaliin ja kepeillä hieno persjättö. Tuloksena siis 5rv ja olisko ollu 4.sija. Meidän kanssa pitkään samoissa luokissa pyöriny parson Aida teki ohjaajansa Kaisan kanssa nollan tällä radalla ja he nousivat  2-luokkaan. Kaisa kovasti vannotti, että meidän pitää myös pian nousta, että saadaan taas kisailla samassa luokassa. yhdessä kun on kiva pohtia ohjauskuvioita ja ennen kaikkea tärkeintä on jälkipuinti kisan jälkeen :D

B-rata videolla


Viimenen rata oli tosiaan hyppäri ja näytti tältä:

http://files.kotisivukone.com/possulandia.tarinoi.fi/Kisaradat2013/20130125-26ATT/20130127-jump1c-att.gif

Ei mikään vaikea, mutta masterilla oli pasmat niin sekaisin radalla, että se päätti ampua 9. putkeen ennen 8.hyppyä :D Kepeille yritin takaaleikkasta, mutta masteri ensinnäkin sinkos 12.hypyn jälkeen 5 putken taakse. luuli varmaan pääsevänsä sieltäkin johonkin putkeen, mutta toisin kävi. No saatiin lopulta kepit sujumaan ja vahingossa tein hienon persjätönkin 17. ja 18.hypyn välille (piti tehdä valssi)

C rata videolla (ottakaa huumorilla, joskus vaan lähtee mopo lapasesta ;))


Masteri ei ihan tuntunu omalta itseltään ja löysinkin myöhemmin pienen jumin selästä ja hieroin sen auki, jonka jälkeen se lähti taas kulkemaan omalla tavallaan. Näistä kisoista ei paljon jäänyt kerrottavaa, mutta uusia koitoksia kohti vaan. Krista ja Pina oli kisoissa myös, mutta vielä jäi heiltäkin kolmas nolla uupumaan.
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti