torstai 21. marraskuuta 2013

Agi lempäälä 27.10.2013


Sunnuntaina 27.päivä ajeltiin Tarun, Zipin ja Soolon kanssa lempäälään kisaamaan kolme starttia. Tuomarina toimi uusi tuttavuus ja ekoja virallisia kisojaan tuomaroiva Markku Kaukinen, joka oli tehnyt ihan mukavat radat. Päivä alkoi hyppyradalla, joka näytti tältä:

Tulipa lämmittelylenkillä puhuttua lähdössä varastamisesta ja kuinkas sitten kävikään. Lähtöalueella oli jotain mitä monet koirat ihmettelivät ja kuumuivat ja niinhän se masterikin tuli selän takaa vauhdilla ja ei kun takasin ja HYL heti lähdöstä. No uusi yritys lähti ihan hyvin käyntiin ja päästiin 10 takaakierrolle, jossa kielto kun ajauduin liian lähelle estettä. Pituuden jälkeen masteri liukasteli niin, että se liukui kyljellään väärään päähän putkeä :O Muutkin koirat liukasteli paljon, eli en tiedä oliko halliin lisätty just kumirouhetta vai mikä oli kun en muista aiemmin masterin tuolla liukastelleen. No loppuun päästiin kunnialla.

Seuraava rata oli agirata ja se näytti tältä:


Tältä radalta tulokseksi kymppi, eli rima ja kielto. En millään radan jälkeen muistanut mikä rima tippu, mutta luulen, että se oli 6.hypyn rima, koska siinä masteri tuli putkesta aika pitkälle ja jouduin 6.esteen takana odottelemaan sitä jonkun aikaa ja tän takia se sit tuli 7.esteen ohi. Loppu meni hyvin ja suunnitelman mukaan, ainoastaan 15 esteen jälkeen kaarre venyi. 12.hypyllä jarrutin ja käännyin vähän puolivalssin tapaan ja hyvin meni oikeaan päähän putkea.

Kolmas rata oli sitten myös agirata:Tää rata meni oikein hyvin! Kakkoselle niisto ja kolmoselle vekkaus, jotta keinulle tuli hyvä linja. Putki takaaleikaten ja siitä A:lle ja tää alku meni ehkä parhaiten ja näteillä linjoilla. Seiskalle moni teki vastakäännöksen, mutta ite päädyin vaan lähettämään Masterin kaukaa, jolloin se kääntyikin hyvin keppejä kohti. Ysille pakkovalssi, joka kääntyi hyvin ajoissa. Ainut kökkö kohta oli, kun kymppiputken jälkeen koira hukkui hektkeks mun selän taa ja piti odotella sitä jonkun aikaa. 12.hypyn jälkeen lähdin hyvin liikkeelle ja ehdin tehdä liikkuvan valssin 13 jälkeen ja kääntämään pituudelta kohti putkea. Tässä moni koira meni kepeille! 17.hypylle moni teki myös vastakäännöksen ja valsseja yms, mutta päätin ite vaan vähän linjata koiraa ja odottaa paikallaan, että koira kiipee kontaktille ja niinhän se menikin hyvin. Täysiä maaliin hienolla puomin kontaktilla ja NOLLAhan sieltä napsahti :) Masteri oli selvästi hidastanut vauhtia ekan radan liukasteluiden jälkeen, joten sijoitus oli kuuden. Tosin koiria oli se 51, eli ihan kelpo sijoitus ;) Ja ei me voittajalle hävitty kun vajaa 3 sekkaa. Harmi ettei ratoja saatu videolle kun raumalaiset oli ylläri taas peräjälkeen kaikki! Oikein positiivinen kuva jäi tästä tuomarista, vaikka vähän selvästi vielä omaa rataprofiilityyppiään hakikin ja esim hyppärillä oli vähän outoja linjoja esteille.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti